Vakuovaná masa s sebou

29.06.2015 10:05

Připravili jsme pro Vás nabídku těch nejkvalitnějších druhů mas prověřených tuzemských a zahraničních dodavatelů určených nejen pro grilování. Naše steaky jsou společně s domácí marinádou a čerstvými bylinkami vakuovány unikátní metodou. Steaky navíc získají křehčí chuť a jsou ideálně připraveny přímo ke spotřebě bez nutnosti další úpravy.


Naše nabídka:

Qualivo nízký roštěnec, 200g/ 130 Kč

Qualivo je prémiové maso z českého chovu, které je krmeno a chováno unikátní švýcarskou metodu. Výsledkem je velice křehké maso s vysokou výživovou hodnotou a lehkou stravitelností. Vůbec nejvhodnější na gril je právě maso z nízkého roštěnce.

Marináda: zelený pepř, čerstvý tymián, olivový olej extra panenský


Vepřová panenka Chile, 200g/ 70Kč

Tato vyzrálá, jemná a delikátní vepřová panenka pochází z kvalitního 160 denního chilského chovu, poráženého 120-130kg kusu. Jednotlivé kusy panenky jsou perfektně opracované (bez řetízků) a tak před tepelnou úpravou nedochází k žádným dalším ztrátám.

Marináda: domácí česnekový olej, čerstvý tymián


Čerstvý kuřecí steak, 200g/ 55Kč

Kvalita kuřecího masa se odvíjí od způsobu chovu kuřete. Vybrali jsme pro Vás maso od kvalitního tuzemského dodavatele, jež nám maso dodává vždy čerstvé, bez zmrazení.  Kuřecí steak je tak výživnější, chutnější a bez přidané vody. 

Marináda: bílý rum, pomerančová šťáva a kůra, třtinový cukr

 

Čerstvá vepřová krkovice bez kosti, 200g/ 55Kč

Maso pochází od prvotřídního českého dodavatele, kde je poráženo a čerstvé dováženo přímo k nám.

Marináda: barevný pepř, domácí česnekový olej, čerstvý rozmarýn

 

Čerstvý filet z lososa bez kůže z Norska (A:4), 200g/ 120Kč

Naše filety z lososa pocházejí od kvalitních norských chovatelů, kteří mají nad rybami dokonalou kontrolu od vajíčka, přes potravu a zdravotní stav až po dospělou rybu.  Filety jsou k nám dodávány vždy čerstvě chlazené bez zmrazení.

Marináda: citrónová kůra, čerstvý kopr, olivový olej extra panenský

 

V případě vyššího odběru, je nutné objednat alespoň 3 dny dopředu.

 

 


Správná příprava našich steaku ve 3krocích:

1.      
Odpočinek

2.      
Grilování

3.      
Dochucení


 


1.       Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10minut. Maso na gril nesmí být
příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.


2.       Steak položte na rozpálený gril nebo pánev. Nesolte ani
nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Naše
steaky mají výbornou chuť již díky marinování v oleji s čerstvými
bylinkami.


3.      
Po upečení
nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem.


Ihned podávejte.


Příprava
našich šťavnatých steaku je snadná a výsledek bude nečekaně dobrý.